Summa sidvisningar

fredag 25 september 2015

Härliga soliga färdiga fredag!!!


Idag känner jag mig väldigt nöjd utvilad efter en låång sydag i går.
Den flöt på bra tyckte jag och jag tror de flesta av de mina var nöjda och glad.Tyvärr drog ju vädret ner mungiporna då det verkligen öste ned i skurarna blåste och var kallt.....

Mitt alster jag skall visa er idag är klart!!

Bilen är packad skisserna färdiga så även quiltarna jag skall ha med till Emmaboda och Kustremsorna som jag blivit inbjuden till att besöka över helgen och just denna trakt tror jag inte jag besökt tidigare så bara detta skall bli spännande hoppas nu bara  att GBS:en fungerar.
Att få träffa nya quiltare är höjdpunkten och inspireras av dem. 
 

Idag har jag sytt Evas vår löpare till Evas jul löpare....hänger ni med? Detta mönster till en löpare sydda jag upp till Anna för ca två / tre år sedan och den blev då väl emottagen.
För några veckor sedan fick jag Stofs nya jultyger att arbeta med av henne och då efter lång tankeverksamhet beslöt jag sy en jullöpare ungefär likadan med  det mönster jag gjort tidigare.

Tygerna är helt underbara så himla fina så det var inte lätt vill jag berätta att sätta skärkniven och skära sönder .Nu är det iaf. gjort och löparen ser ni här ovan.

Storleken på den är ca 45x125 cm eller 17,5x49,0 inch och monterad med dukvadd emellan och quiltad med bl.a Mölnlyckes(Gammal!!) Metallic koppartråd.

Några tidigare löpare i detta mönster!!


Idag länkar jag till följande bloggar!!

http://crazymomquilts.blogspot.com
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.caKram Bambi!!