Summa sidvisningar

torsdag 22 december 2011

Stressar ni???

Om jag såg rätt idag på stan ,,så var det liiite stressigt!!Mest så var det utanför systembolaget här i Varberg.men så ligger det ju mitt istan och inga direkta parkeringar runt omkring .....så det var ett bärande och bärande.Gott att slippa!!
Vi har gjort färdigt all mat nu på fm.. och dessutom provsmakat lite ...och det var gott.Paketen ,,är att gå till banken ,,och det tar inte många minuter..Lätt och snabbt avklarat!!
Vi gör så att det blir lite ""roliga "" kuvert till alla med samma belopp,,ingen orättvisa här inte.
Själv är jag  väldigt noga med just detta,,eftersom jag själv alltid har råkat illa ut ,,inget jag hänger läpp för,,men så vill jag då inte ha det till de mina!!!!

Så något stress är det inte här,,,bara en liten-men det är ju mest komihåget som sviker.För blocket som skulle blivit  en kudde är borta((iaf, ett tag till!!).
Jaha,, vad gör man då??? tar fram ett annat block och snabbsyr en nesse!!Blev väl kanske inte den bästa ,,men nu är det ju iaf rättvist!!!!När väl kuddblocket dyker upp så får de andra varsin nesse!!Ja så får det bli...


Nu är det dax att slappa av en stund i soffan med ett handarbete kanske.....ingen Janne mera idag ,,för nu skall vi börja, mannen och jag och fira våran jul och snart är det ju min alldeles egna dag!!!Kram  på ER