Summa sidvisningar

måndag 10 oktober 2011

En konstig start....

........ är det på denna veckan .Rått och regn ute, just nu =tråkhöst.Sedan tror jag att jag kvicknat  till lite,,har iaf bestämt så.
Dessutom när jag bestämde mig för att sy ,,Började sy på de vita kviltarna,,med spetsar odyl ,,,så sa det pang i symaskinen...och nu så skaver det i den när jag syr. Det var över en liten tjockare söm det hela hände.Typiskt när allt är bättre och man är på G,G,G!!

Plockat ner och kollat i den   ,dammat ur ,,bytt nål,, har jag gjort,,men tyvärr.Går att sy på men frågan är om man ska fresta den mera.Kanske är det dax för min Janne att få några Alvedon!Ja ja det är sånt som händer!!Mitt vita arbete ligger till v som ni ser.Dessutom håller jag på med Modas Charmpac ,,och 3sisters,,ETCHINGS!!En ljuvlig bunt med tyger!!

Tack alla ni som igår kommenterade mitt gamla arbete.Det är skönt att se att man utvecklats inom sin hobby och även tygfabrikanterna!!

Talade med Maria,Maja, tidigare idag och hon hade som förslag att jag kunde göra afrika täcken av denna duk,,och samma slog mig .Vi får väl se,,,vad det hela blir..en tummetott kanske...

Måndagskramar på er alla!!!!