Summa sidvisningar

måndag 15 januari 2018

Visa och Berätta måndag nr 226!!


Idag blir det en annorlunda Visa och Berätta måndag!!!
men varmt välkomna ändå!!

 Nu har min termin börjat med att jag fått äran att  få åka runt och inspirera och det är så roligt!! Så roligt!
Jag blir så glad och lycklig och givet så hoppas jag att jag kan ""få igång sömnaden"" hos ER alla.Detta är min stora dröm att vi alla syr skapar och delar med oss av våran fantastiska hobby!!!

 Dessutom har Gun sin Scrappy happy day tillsammans med vännen Kate och den finner ni på http://rutigt.wordpress.com.Inspiration blogg!!

 Idag så fortsätter jag visa ett nytt alster från min Jelly Roll som nu är det fjärde.Kan även berätta att jag har så mycket tyg kvar så flera uppslag kommer som ni att få av dessa underbara remsor som finns att köpa och som man kan trolla med och som räcker tom till en ganska stor quilt om man inte syr många mindre alster.Idag är det en ny löpare som jag visar och som är sydd med denna Jelly men som du nog kan räkna ut så kan du också använda dig av en Candy eller Charm Pack samt även lite bastyg behövs till.


 På torsdagens cafe var  jag inspiratör på och då  hos Anna var dessa 4 alster med och som uppskattades av deltagarna.( skrolla tillbaka så får du se dem om du inte sytt dem tidigare!)

Till Gun och hennes vän Kate visar jag dessa scrapsquiltar denna måndag som är deras dag också!!När ni nu läser det här och förhoppningsvis länkar till mig så hoppas jag vara hemma igen!!För efter Förslöv onsdag /torsdag och Anna så åkte jag till Siw och Vissefjäda!! Nästa vecka är sy livet sig likt igen med start i mina grupper och min älskade Janne som har fått lite Xtra semester som skall få betala tillbaka med långa sydagar...för nu ger Bambi järnet !! Kram!!