Summa sidvisningar

lördag 5 maj 2012

Godmorgon vänner!!


Hoppas ni har det bra denna lördagsmorgon.Vet ,,eftersom jag läst på FB,,att en del av er, är på syträffar och en del är på sykollo.Roligt och inspirerande vilket som!!
Vi andra kanske sitter och njuter och planerar dagen över en kopp kaffe.
Så gör iaf jag och tittar ut där solen idag försöker tränga igenom ,,men det blåser rejält ,,så det blir nog en innedag trots allt.

Jag skall försöka  att få färdigt en del arbeten som ligger och väntar på avlutningskantens handsömnad.Kan ju passa på och vara lite social under den tiden, både prata och titta på tv.
Här vet man aldrig hur,helgen eller dagen riktigt blir.Vid denna tiden på året händer det att vi får lite oväntade besök,,vilket är jätte kul.Det är många vänner som vi inte har sett på ett halvår,som kommer förbi och säger ,hej.

Iveckan fick jag ju ett ryck att börja på Majs tidningutmaning....och första kvällen kom jag så här långt!!Sedan har det kommit en del saker emellan ,,roliga sådana!!,,men igår kväll så fick jag till det lite till.....

Sorterade mina remsor  i måndags,,och fick till min förvåning se att jag hade många gula och gröna sådana som låg och  bara lyste mot mig.Tidningen jag använde vid förra månadsutmaningen låg kvar på bordet,,och sa titta i mig igen...och där fanns det denna bild!!
Jag tror det skall få bli en quilt till att ta med till stranden och ligga och sola på......men mannen vill ha den på väggen..........konstverk säger han,,,,,,,.GRÖNT och GULT,,,,,,ingen bra färg hos oss,,,hur tänkte han nu?

Jaja ,vi får väl se ,,,,jag hade ju SÅ roligt under tiden jag sydde den... (kan också bli ett alster till i centrallager B)  och det tycker jag är huvudsaken.Under tiden jag sydde denna quilt ,,,så föddes ett nytt projekt (typiskt mig),,,som kan bli på G under dagen!! om jag inte får ta fram Gevaliaförpackningarna.........


Ha det gott denna lördagsmorgon!!KRAMAR från mig till ER