Summa sidvisningar

torsdag 3 oktober 2013

Varför???Jo dagens titel ,,har jag gått omkring ett tag och funderat över,,,VARFÖR??


Och till denna fråga så har jag många frågetecken men bara  Ett av dem  tar jag upp här  idag ,,varför blev denna quilt inte som jag tänkt mig,,,
Nu  har jag nog kommit på svaret ,,gammat och ""fult"" tyg!
Normalt tycker jag inte att gamla tyger är ""så"" för alla tyger  har sin charm och med ett par lite nyare kompisar så harmoniserar de oftas varandra och quilten lyfter och den blir oftast bra.....trots allt.

Tyvärr så har jag misslyckats med denna quilt tycker jag själv ,och alla arbeten det vet ni blir ju inte alltid som man tänkt sig.Nu har det varken med den nya mallen att göra eller mönstret utan helt mitt val av tyg!!

För att rädda hem min quilt så har jag sytt många nya block bytt ut och ändrat om ..och nu så ligger den monterad ,,påsydd mörkblå kant runt om och väntar bara på quiltningen ,,och den har det också gått bromsolja iiii.

Så även den ""bästa"" kan göra bort sig,,,visst är det skönt...och detta bjuder jag på ...roligt är det att vi är ju alla lika,eller hur??!!!Plötsligt händer det!!

Vill ni nu se denna quilt????

storlek så här utan kant 132x132cm eller52x52 inch.Egentligen så skulle jag ha köpt och använt en Layer Cake till denna quilt /mönster och så var min tanke men hittade ingen bra.Nyfiken var jag som alltid och snabbt plockade jag  ihop en hel del tyger som jag tyckte passade ihop..men efter ett tag när jag sytt ett stort antal block insåg jag att detta var inte jag....och det blev lite snopet ,tråkigt för jag hade lagt ner SÅ  många timmars arbete vid min sy maskin.

Mallen har jag haft hela sommaren i min ägo men  ni som följer mig förstår att det inte har funnits den tid jag behövt för att pröva den tidigare...det är en tuff tid på sommaren ...och som i år varit väldigt lång med tanke på vädret  för en liten Bambi!

Namnet på mallen är Quick Curve Ruler en riktig härlig ,lättanvänd mall och några bra mönster finns  att köpa till mallen  så det  går att sy många olika mönster med den .En riktig pärla tycker jag.

Om ni går in på http://sewkindofwonderful.blogspot.se så får ni se många många vackra arbeten  på den bloggen med just denna mall.(SUCK!)

Varför varför ..ja det kan man undra ..nu är det bara att se framåt igen och det är precis det jag har gjort ...så om ni fortsätter att titta här på bloggen  så skall ni få se andra arbeten och mönster jag gjort med just denna mall och det  är lite mera jag!!

Denna historia är inget jag är stolt över ,men jag bjuder på den och på mig och med detta kanske jag inte heller vill inspirera er direkt!! Men denna quilt kommer säkert med på måndag ändå,trots allt.INSPIRATIONS dagen,,då mitt Visa och Berätta,måndag drar igång igen och med en ny länkning!!!

Idag så visar jag hela världen mitt misslyckande och jag länkar till Kelly Young med sin blogg/länksida
http://myquiltinfatuation.blogspot.com och hoppas ni då får njuta av alla andras vackra arbeten !!


Tack från Bambi denna torsdag!!