Summa sidvisningar

söndag 22 mars 2015

God morgon !!!...alla mina vänner... för när ni väl vaknat upp och läser mitt inlägg idag så är jag på väg och kanske tom. redan  framme på Kulan i Förslöv där vi några SYstrar och jag skall var idag skall träffa och sy tillsammans med så många andra quiltare och vänner .Jag säger ""våran"" Anne-Pia har kommit från Köpenhamn för våran skull och inbjuden av Anna och Butiken Annalunda.Idag skall jag bara njuta av dagen och insupa alla smarta lösningar hon har i bagaget !!

 
 
 
 
Jag hade tänkt ta med en blomma för att tacka denna underbara tjej Anna som är så påhittig med sina kurser träffar och syhelger och kämpar och ligger i för vi alla  quiltare ska få det senaste på marknaden och det kan jag säga att vi också får .
Men nu blev det inte så utan jag har sytt en löpare till henne istället från hennes nya Stof tyger.Jag hoppas att hon blir nöjd!!
Blomman får väl komma en annan gång......för vi träffas ju snart igen!!
Jag har lite svårt att få fram rätt nyans på tygerna med våran kamera men löparen är fin faktiskt, riktigt mysig så  om ni är nyfikna på den så titta in i butiken för den lär väl ligga där.
Hur som helst så är den 44x 21 inch eller 112x53cm i storlek och jag har maskin quiltat med en hand quiltningtråd ( ett uddamärke  som jag fått en gång men som hade  var rätt färg till bräd tyget)på min symaskin och det går  jätte bra!!.Sätter alltid i en ny nål som INTE är skadad innan jag börjar att quilta.Till vadd har jag idag använt Anna vadden emellan.


Jag skall ha en bra dag och  hoppas ni också får en sådan härlig söndag/BAMBIKRAMAR