Summa sidvisningar

tisdag 29 april 2014

Ouiltcafe´ Premiär!!
Idag har jag anordnat Varberg/Apelvikens första quiltcafe´ och det är så spännande och skall bli så roligt.
Hade tänkt göra detta länge men tyvärr så har tiden inte funnits till och kanske inte orken heller!!
                                                          Men NU och idag!!!

Dessutom har jag den äran att kunna erbjuda alla deltagarna två gäst föreläsare dagen till ära!!Sue Daley /Eva Månsson och Anna Bengtsson.
Som ni förstår så handlar detta om handsömnad och Eva skall presentera Sue Daleys fantastiska serie med just handsömnad!!


 
 
 
 
 
Anna Bengtsson ja hon har alltid med sig något nytt och fräscht och  många bra ha saker att berätta om från hennes butik http://butikenanalunda.se !!
 
Jag ser fram emot dagen och är så spänd på alla speglar ,mallar och allt nytt i denna serie som just kommer från Anna och som man kan hitta där!!Bilen är nu fylld till bristningsgränsen med tyger ,vadd, tråd och också en viktig sak ..fika i form av smörgås och pålägg!!
 
Jag hoppas att alla som kommer idag ...och hör här ända från Borås ,Norra Halland och så Skåne kommer sugna quiltare men också mina töser för att träffas och ha så där kul man har när man träffas och syr ,får en bra dag.
 
Jag har redan nu bestämt att det blir ett nytt cafe´ innan semestern och då  onsdagen 11/6 kl 10.00 men då blir det BARA Bambi som håller i trådarna.
Är ni intresserad av att komma hit och sy och att umgås så hör av Er till mig så får ni veta mera om den dagen.Även i höst skall jag försöka få till några cafeer  och hoppas att intresse finns men datum är ej fastställd!!
 
Tro nu inte att ni behöver sy det som finns på min  agenda ,nej man får sy precis det man vill och det är ju det som egentligen är meningen.
Men  jag gillar ju att visa något nytt och smart! Jag förmodar att ni har många UFON liggande där hemma  som behöver bli klara!!
 
Snälla håll nu tummarna för mig idag!!Imorgon får ni en rapport!!
 
Bambikramar!!