Summa sidvisningar

måndag 8 augusti 2016

Välkomna till Visa och Berätta 148/Utlottning
Varmt välkomna till Visa och Berätta nr 148 och Bambis utlottning!!! Denna vecka vill jag fira alla er som kommenterar länkar eller gillar min blogg både här men också på Face Book. Det är ju inte varje dag man har 800.000 besök och den siffran är det ju bara ni som styr. Detta magiska inträffade förra veckan och jag tycker det är lämpligt att fira det här och nu för det är ni värda.

Det vill jag göra med ett Charm Pack och en Candy från Moda och Butiken Annalunda och serien Reel Time och designer är ingen mindre än Birgitte Heitland.

Själv tycker jag det är en spännande serie och jag hoppas att när vinnarna är korade och efter ett tag visar de lyckliga upp sitt alster här  för oss!!
För det blir två dragningar först Charm Packet och sedan Candyn.Har du riktigt tur kan du vinna båda två.....för plötsligt kan det ju hända!!
 Följande gäller Kommentera eller länka till Visa och Berätta måndag och du har en lott. Lämnar du både en kommenterar och länkar får du två lotter svårare är det inte och mitt Visa och Berätta måndag är öppet ända till torsdag kl 23.55 så du har all tid på dig.Dragning sker på fredag och rapporteras i Färdiga fredag inlägget!!!


Varmt välkommen till min lilla utlottning och ett stort Tack till Er alla!!Bambl♥♥