Summa sidvisningar

tisdag 31 maj 2016

Tisdag!


  Idag är det mycket......men ett fantastiskt trevligt sådant!!!!Maken och jag har varit och handlat till oss imorgon och vi är många som kommer till mitt quilt cafe.....så himla roligt....quiltatre från när och fjärran!!

Vi har också varit i lokalen och ställt i ordning stolar bord och pallar inne men också utomhus. Det sägs ju att vi får den varmaste dagen för detta år just imorgon.

Jag har varit och hämtat några quiltar på central lager B för att göra en liten mini utställning. OCH det var inte lätt att välja så det blev lite slumpmässigt uttaget!!


Tänk vilket lyckligt liv jag lever i  och ibland så får jag nypa mig för att förstå att så är det!!!Jag är så priviligerad!!!
Jag har några syteam här som jag ger en del men får tillbaka tusen fallt och goa Anna som löser allas våra syproblem....
Men givet en familj som står bakom och peppar ....och glöm inte min fantastiska Rutkock.
Imorgonblir det också en för oss nybekant som kommer som min överrasknings gäst och jag hoppas eller vet att hon kommer bli en av oss med att ge nya och härliga vinklar ivåran hobby!!!!Syns imorgon alla mina cyber eller alla andra Quiltvänner!!!Ha en härlig tisdag!! Bambikram♥