Summa sidvisningar

söndag 16 februari 2014

Kalla den Kalla....
Igår tittade jag faktiskt på Tv och OS en stund och jag tror att jag inte var ensam tittande när våra skidtjejer körde stafetten.
Visst var det ett spännande lopp och visst gjorde dessa tjejer det super bra.
När väl loppet var över så var jag så uppe  i varv att det gick inte att hejda mig utan jag fullständigt slängde mig över en låda med remsor och symaskinen.

I denna lådan låg det raka ,sneda korta långa remsor och massor  av andra "slattar""....den där sista remsan man får över på en tygbit ja ni vet.
Jag hade lite riv vliselin hemma som jag  skar upp  i 9,5 inch kvadrater  och så började jag sy....utan att tänka....och det hela fick bli som det blev....
Och det blev det också!


Efter ett par timmar så var dessa block färdiga ...


 
 
 
 
 
och mitt fritt skapande var slut och även mina konstiga remsor som även denna gången fick bli en quilt istället för att åka i soptunnan.
 
Jag kan berätta att roligt hade jag att få leka så här utan som sagt tänka och bara få sy och där tygernas längd fick bestämma plats.
 
Idag skall den få en svart kant runt om tror jag ett bakstycke och några quiltsömmar på sig och så är denna skapelse färdig och jag kan kalla den INSPIRATION av Kalla!!
 
Bambikramar till ER alla där ute!!!!