Summa sidvisningar

måndag 8 september 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!
Denna helgen var det mässa i Quiltköping nästa vecka går det vidare till Norge och Gardemoen och tillslut i September kommer Öresundsquiltarna med sin i Limhamn. Vilken månad för oss alla quiltare!!
Tala om att bli INSPIRERAD med färg och form. Många av Er har också träffats fikat pratat och som en tjej skev på FB vilket kram kalas det var!!
Själv så valde jag att stanna hemma från mässan i helgen för att fira lite med mannen men så hade jag ju också varit borta på 4 dagar i veckan på sydagar .
Till Norge kommer jag inte heller utan satsar på Öresundsquiltarna och lite annat i höst. Den där berömda plånboken skall ju också vara med....och den luftades lite i veckan ändå  för vi som var i Mölle tog vägen om Butiken Annalunda. Lite ditt och datt kom med hem och bl.a dessa tyger och en Layer Cake.
 
 
 
Jag har sett många bilder på inköpta bra ha saker i helgen och kanske kanske kan vi få se dem här också tillsammans med mycket mera av den varan.
Många fina quiltar har också visats upp på bloggar runt om i landet och det vore så roligt om de kunde få visas upp här också med en liten länkning.De är värda att flera av oss får se och njuta av dem och era vackra arbeten men också bli INSPIRERADE!  

Så välkomna mina vänner till veckans Visa och Berätta måndag önskar Bambi