Summa sidvisningar

fredag 6 november 2020

Finish it up Friday!!

 
Då har vi /jag avverkat den första veckan i November och det har hänt så mycket !!((Jag nämner inte Coronan som spökar nu igen  blir bara så trött och tji!!))

I veckan har jag sytt och jag var t.o m uppe på natten  och sydde samt kollade  på USA valets vaka då och min sömnad det var väl det roligaste den dagen. Så det blev lite quiltning samt handsömnad och dessa block blev först sammanfogade till en löpare.
Vidare i veckan  så pensionerade sig min Janne p.g.a, åldersskäl och lång och trogen tjänst!!Men den är fullt duglig och går som en klocka!!Denna nu till ålder kommen har ju varit mig trogen i 12år och vi har varit tillsammans dygnet runt med våran gemensamma hobby.Han har bara varit hos doktorn en gång och det var när en säkring gick sönder.Sista quilten och sista sömmen !!Nu har han blivit avlöst av en ny och mycket spännande maskin. En JUKI.

En mycket spännande symaskin som jag skall lära mig och trolla fram nya härliga alster med.
Jag har bara hört gott om den av de som har äran att ha en hemma.
Tycker det är X-tra roligt att Butiken Annalunda skall vara återförsäljare för detta märke.
Samt när Anna öppnar sin nya butik i Ängelholm på Storgatan så finns denna modell plus  raksöms overlocks och många fler maskiner där för att testa och köpa.
Då får ni också möjlighet att se mina nysydda alster med  mitt nya underverk.

Är så glad och tacksam Tack Butiken Annalunda och Juki symaskiner trots Coronan lever livet spännande vidare med nya utmaningar!!!Det blev det en snabb leverans från er också!!

Eran Bambi