Summa sidvisningar

fredag 8 september 2017

Finish it up Friday!!

Idag går vi på den tredje dagen i årets  Quiltrally och jag hoppas att ni har besökt många quiltbutiker.
När ni läser det här är jag på väg  på E6 mot Förslöv eller kanske redan framme hos goda vännen Anna som jag lovat att i två dagar hjälpa till med bl.a demo.Dessutom  försöka att inspirera med färdiga quiltar som kommer hänga i trädgården ( om vädret tillåter) och ge er smarta lösningar på våran underbara hobby!!

Under veckan har jag suttit mest vid symaskinen och försökt få klart det allra sista både till Förslöv men också hit till Finish it up Friday.Och här vill jag visa er min svart/vita half -square- triangles med ett 16 patch block.Quilten består av 24 st olika ja alla blocken är olika...och jag har valt att sy ihop dem utan någon remsa emellan ...blir lite myllrigare då!!!Samt quilten var inte så stor utan lite mer hanterbar i symaskinen .
Jag har satt 80/20 vadd emellan lagren och använt Ylis svart/vita melerade tråd till quiltningen samt storleken är 120x175 cm eller ca 47x69 inch.

När jag ändå är på G så visar jag några flera svart/vita quiltar från förr......

Jag hoppas vi håller kontakten här på bloggen ( en liten hälsning här ifrån er inte fel!!)eller så kanske vi syns i Förslöv.


Bambikram!