Summa sidvisningar

onsdag 17 augusti 2011

Vilken snäll postis...  ...som kom till våran postlåda igår...3st underbara kuvert utan fönster, la han i den.Tyvärr är han lite sen ,med att få ut dagens post, men igår så gjode det absolut inget.Jag blev så glad och överraskad.Detta kom.....
Först så kom ett kuvert från Anna ,,http://butikenannalunda.se ,med ett par tyger och en rolig mall!!Andra kuvertet kom från Maria ,en utmaning ,och ett beige / vinrött panel jultyg.Gör vad du vill innan den 1 Sept,stod det.
Sist men absolut inte minst och så rolig att höra från dig,Monica,kom ett kuvert med ett kort på ett alster,väska, hon sytt av ett mönster hon testade på en kurs ivåras,som jag höll i Edenryd.Jätte härlig blev den Monica!!samt så fick du lite egen design,bra jobbat!!(Vet att ni snart skall träffas i Edenryd igen,,hälsa alla!!)

Nu när alla har åkt hem så kommer vardagen över en och det är iaf. dax för mig att inse just denna vardag.Har en del som ""hänger"" över och försöker beta av detta.Samtidigt som det är så roligt att bara leka!!Därför var det lika bra att ta tag i Marias utmaning direkt,och så gjorde jag.

Maria fick ju ett tyg för ett tag sedan av mig,en utmaning som gick ut på att,,,  hon skulle gå till, låsa upp sin dörr till  paradiset och börja sy igen,,och hon tog mig verkligen på allvar och en söt lite jullöpare blev till.
Tiden för henne var sy fort .fort,,och dagen efter så var utmaningen i hamn.Bra jobbat!!
Och så här blev min utmaning,,visserligen inte quiltad och kantad.,,men men.Posten var inte här innan 15.45 igår och så hade vi lite främmat på kvällen oxsåJag har tänkt göra en adventskalender,men som vanligt så fatts det då lite grejer till att den ska bli klar .Bl.a lite ringar att hänga paketen i ,,kanske några små påsar oxså att stoppa små saker i..Vi får se.

Idag så är vi bortbjudna på lunch till våran granne ,,så det gäller nu för mig att få undan lite på skärmattan innan dess.

Bamsekramar!!!