Summa sidvisningar

torsdag 27 november 2014

En liten titt tillbaka!!

Igår var jag inne på centrallager B och lämnade en hög med quiltar...de senaste sydda....Jag tror inte det gör något om det blir en "varga" vinter som det annonseras om för där fanns det gott om "isolering" eller färdigsydda quiltar i alla former kan jag säga.. till att svepa om sig.....

Med tanke på min uppmaning till er igår så var jag och tittade lite i hyllorna där mindre barn quiltar låg...och nu får ni idag ett litet,,litet  Visa och Berätta  med just dessa små barn quiltar.
Med detta vill jag givet INSPIRERA i färg och form och få er alla att  börja sy igen ,för rätta mig om jag har fel ...är det inte lite avslaget just nu???


 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
Gör en djupdykning i erat tygförråd ta fram stora bitar små bitar eller scraps nya eller gamla tyger ....fantisera lite ..kanske bör du kika i en  quilt tidning/bok eller ta fram en  mall du har liggande eller  skära bara kvadrater /remsor...lek fantisera vidare och sy ihop det som du skurit ...och vips så har du en quilt och jag hoppas då när denna är klar att du känner dig sugen på att sy mera ...mera mera.....och mera!!
 
Bambikram och lycka till!!!