Summa sidvisningar

måndag 27 februari 2017

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!!Nr 180.
Vi fortsätter firandet av mitt fantastiska räkneverk!!! Och det är ju TACK vare alla
ER som denna siffra stiger i en härlig hastighet!!Tänkte ha en liten utlottning idag också ... Och idag får ni själva avgöra OMni vill vara med  på veckans  utlottning. Idag så gäller både er läsare och länkare  och lotter får ni om ni...
1. Länkar  eller 
2 Kommenterar här på bloggen. Eller 
3 Skriver på eran blogg om utlottningen här.Eller
4 Delar mitt inlägg på Face Book

Sedan kanske lilla Bambi har mera i sina fickor vem vet.....

Dessa två ett Charm pack och en Candy lottar jag ut idag.


En underbar serie från Moda och Butiken Annalunda som heter
Olivers Flower Market designer är Lella Boutique.Jag är stolt som quilterska jag är stolt över min blogg jag är glad att få en sådan respons ute hos er när jag får besöka  men också här hos de mina i Varberg/Falkenberg.Denna hobby som givet mig så mycket !!
Och jag hoppas även lilla jag bidragit lite till Er!!
Men jag är också lite bortskämd och det vet jag om väldigt väl att få ha min vän Anna och bolla ideer tyger och allmän quilt med är fantastiskt.

Men jag ser ett litet orosmoln på himmelen även om vi här i Varberg har fått vår sedan några veckor. Av all statestik jag får om min blogg och vilka som besöker den och var mina läsare kommer ifrån så blir jag lite ledsen för vi svenskar ligger först på 4-5 plats .Igår när jag tittade var statestiken så här.

1 Usa
2 Ryssland 
3 Frankrike
och Sverige först 4:aJag känner att det är dax att ta ett litet xtra tag för våran  quilt !! Min stora dröm är att finna våra efterträdare de som är lite yngre....även om jag har äran att i veckan fylla år så förstår jag att jag är på den högre skalan... Konstigt....Och det är dax nu  för oss att hitta och inspirera en ny generation att ta över.Men vi som håller på ska givet ge järnet och ålder spelar det egentligen någon roll.....
Huvudsak är att vi har roligt!!!!!och visst har vi det.Blommor vill  jag  ge till er alla idag och utlottningen  här på bloggen pågår lika länge som länkningen är öppen och då fram till onsdag midnatt!! Så välkomna nu mina vänner !


Tusen och åter  tusen TACK till Alla Er där ute , mina syvänner här i Viken men också till dig Anna 
Och  även min egna Rutkock  utan alla er hade detta inte varit möjligt!!!
Bambi!!