Summa sidvisningar

lördag 19 oktober 2013

Länge sedan!!Min kudde som jag visar idag har jag sytt i veckan ,men använt gammalt material.
Broderiet är designat av Gunilla Johmar för länge sedan och detta block är en del  från hennes mönster.
(Gunilla??kanske till namnet mest känd  här i våran södra del men om jag skriver Fruntimmers väskan så vet ni nog bättre vem hon är!!)
Jag vet att det har några år på nacken mitt block för jag broderade det mellan Borås och Varberg på tåget och då är det ett tag sedan.
Som sagt så har det legat länge och tänkte en gång sy en necessär av det som heller inte blev av.
Nu iaf. så kom jag till skott och tillsammans med massa vita scraps från Eva i Malmö(Tack!) som jag fick av henne när jag besökte Öresundskviltarna för ett tag sedan och äntligen så kom denna lilla söta kudde till.(Bättre sent än aldrig!!)
 
 
Tror att även den rosa remsan var från Eva ??Jag har sytt baksidan "omlott"och sytt på  knytband  för att använda till att stänga.
Brukar oftast sy dragkedja där bak men det är roligt att förnya sig och testa.
 
 

Idag skall det bli ett röj och sömnaden får stå tillbaka,,tror inte våra vänner som tittar in i kväll vill ha tråd och skrufs att äta!!
Mannen har som regel minst 4 platser skall vara användbara vid köksbordet och det brukar jag hålla på .Tror dock att ett litet röj på resten av köksbordet(min syplats!)skulle  bli så mycket trevligare för oss alla!! Man vet ju inte detta med nålar...känns det igen...??

Lördags KRAMAR till er alla från Bambi