Summa sidvisningar

fredag 9 november 2012

Fram eller baksida???

Eller blir det en tummetott???

Vad är då detta??Jaha det kan man undra,,,nu har frun varit på G igen och haft sååå himla  kul och bara fått syyyyy!!

I onsdags morse flög det i mig att ta med en kasse med GAMLA,,""fula"" eller helt omöjliga tyger,,blåa jultyger,,,som låg i en kasse.Skurna med måttet ca 6 cm.
Hur detta kom sig att dessa tyger kom med ,,vet jag faktiskt inte ,,egentligen,,det bara blev så.Detta fenomenet är typiskt mig....

När väl mina kursare fått sin information om kursen Paris och kommit igång,,så frågade jag om jag fick hämta in denna stora kasse med tyger,,och sortera lite..och det fick jag.


Dessa tyger ,,hur kunde man köpa dem?? stora tomtar ,,klockor,,granar osv...men så är de ju också från 90-talet. Och varför har dessa inte hamnat i sop tunnan??Bra isolering kan tänkas.

Nu började mitt skapande ,,mitt alldeles egna,,men  med Jelly rolls  racet som sys mycket och visas upp runt om på bloggarna, i bakhuvudet.

Jag sydde långa remsor ,,korta remsor ,,mimi små remsor,,,tillsammans,,,och nu var jag fast i denna Jelly rolls race.Så kul att SY!!


 
Vet inte om jag sytt denna teknik helt rätt ,,men vad gör det,,får väl kolla upp det i efterhand...men jag har sytt det som jag tror...
 
Ja så här blev min nya quilt,,, 3meter är den x190 cm,,stort skall det vara också!!
 
Vad skall jag då göra med denna skapelse??
 
Skall jag göra en quilt,,överkast?? eller skall jag ha den som en baksida till en annn quilt???Eller  skära i sönder  den till andra block? Eller skall den åka i soporna,,ja vad tycker ni??
 
Lite tid fanns det över igår kväll,,så en till  quilt är på G ,,men då lite mindre ,,hoppas jag!!Och kassen med tyger ,,syns inte i den att jag sytt denna quilt,,nästan tvärtom vill jag säga!!!
 
Hur som helst ,,ett lågt inslag idag,,så har vi haft några underbara sydagar här i Viken.Mina flickor som var i Paris i onsdags var helnöjda och de fortsatte sy när de kom hem,,,tror det är ett bra betyg till fröken.
 
 
Ha det gott denna fredag,,,,Kramaar från tok Bambi!!