Summa sidvisningar

tisdag 7 augusti 2012

Många tyger små blir snart en stor .......

QUILT!!

Att få den tid,,så den räcker till att bara få sy och sy och sy ,,den kom äntligen.Igår så skapades det här..inget mönster fanns ,,,ingen tanke,,utan det var bara att köra på.Så jag gasade på ordentligt och gick riktigt loss..och hade så KUL!!!

Nu finns det bara några ynkliga små bitar kvar av det kuvert jag fick tidigt i somras av Maria.Tala om att ta till vara allt!!Ekorren!!
Kan säga  att ett tag var jag nästan att ge upp ,,för det var,,ursäkta,, så små bitar ,,så det blev inget av dem  tyckte jag....men vadå ge upp ,,nej nej,,,inte här inte.,,och det är jag glad över nu.

Vill ni se resultatet,,,ett riktigt MAJIGT arbete gjort av Bambi!!Idag så skall det hela renskäras ..kant skall komma på,,och så montering och quiltning!!Här kan det väl inte vara så svårt att hitta en lämplig quilttråd,eller?


Att bara få sy utan att tänka,,få tygerna serverade på silverfat,,ja det är en förlösande känsla...en bra höststart med andra ord.
Undrar just hur många små bitar denna lilla babyquilt innehåller......

Vad ni tycker om denna myllerquilt ,,kanske ni kan/vill svallra om.....jag har iaf haft himla kul när jag satt och sydde!!!

Idag så blir det kanske några stygn till sydda,,men då helt strukturerat ,,,,,,när myllret är klart!!

Tack Maria för ditt bus!!!


Snart ,snart mina vänner så kommer räkneverket att slå om till HUNDRATUSEN!!!!när tror ni??
Gissa ,skriv dag och tid...närmast kan löna sig!!Ni har på Er fram till onsdag kl 12.00 att ge ett svar!!!
Lycka till....skriv gärna en rad också på era hemsidor,,det kan också löna sig!!

Det var allt för idag...TISDAGSKRAMAR från Bambi