Summa sidvisningar

torsdag 28 april 2011

Nu är jag hemma igen...

...efter en tuff men underbar dag!!
Tänk vilken hobby vi har ,,,så mycket roligt det är runt omkring den ,och så trevligt vi har tillsammans .För viss är det så??
Idag ,igen, så har jag haft en sådan där  härlig dag med mina grupper.Först här nere i Apelviken sydde vi en nioruta ,som de mina fick skära till på frihand och sedan sy ihop som en "crazyruta"!!Ibland så ska sömmarna stämma ,,och idag fick det bli som det ville.Lite svårt kan det vara att bara leka och inte ha regler att gå efter.Dessutom att få skära precis som man känner för,,är inte alltid så lätt.Men dagen slutade i dur och jag tror de var nöjda.
Förra gången sydde vi ju tokstjärnor och det är ju oxså en lek ,,ta det man har ,och sy av det.Här kommer det två quiltar som blev till för fjortondagar sedan.


Margaretas!!

och Birgittas!!

Visst har vi en härlig hobby!!!????

Nu ska jag bara själv försöka att få till det oxså,,och få tid med min symaskin.Just nu känns det liteeee stressigt med allt runt omkring.Men så ska det väl oxså  vara i slutet på en termin.Som tur är behöver jag inte skriva ut några betyg .Hahaha ,eller ha utvecklingsamtal.En fördel till!!

Tänker iaf hoppa på Marias utmaning!!Gör ni??

Imorgon kommer det en liten rapport från kvällens och dagens sista syträff!!

Godnatt på ER!!Sov gott!!

Änglar finns dom??


Ja det är frågan.....Dessa söta har Margareta sytt,av ett mönster hon fått av mig.Dessa söta tavlor skall hon ge bort till några vänninor,i en vårpresent.
Nu är det åter torsdag och jag är på G igen,,visserligen lite sliten men ,quilt är livet ,och då går allt av bara farten.Dagens tema hos Apelquiltarna är Buggybarn,,,ett litet test,,sedan kan de sy vad de vill av alla hund ,katt osv... mönster som finns att köpa i böcker.

Vi skall bara göra en enkelt block ,och lära oss tekniken!!

Jag hoppas att änglar finns och att de är så snälla och har ett litet öga på oss........själv är jag,
eller har varit, en liten samlare av just dessa..

Solen lyser så fint så det blir åter en kanon dag .Kram på er alla denna torsdag