Summa sidvisningar

fredag 14 december 2012

Finish it up Friday.
Denna titel skrev jag tidigare i veckan om..och Amanda Jean ,,med bloggen   http://crazymomquilts.blogspot.se ..har varje fredag...Den är mycket trevlig att gå in och titta på och njuta av allt som bloggare  lägger in .. de  alster eller  quiltar som blivit färdiga denna fredag!!

Eftersom jag inte kan detta med data,,flytta ,,blåa och allt vad det heter ,,så gör jag väl min egna utmaning denna fredag,,,Evajs färdiga fredags quilt!!!Och här så kommer den!!!


 
 
 
En remsquilt med stora och små scrapsbitar,, med smala och lite bredare remsor!!!
 
Det har varit ett otroligt jobb att få ihop det hela,,men fantastiskt roligt!!!Fem i tolv inatt satt de sista stygnet på avslutningskanten.De flesta av dessa scrap fick jag i födelsepresent av Maria,,har dessutom använt en del remsor jag fått av Laila,vidare har jag plockat upp en del i soperna efter mina syvänner...och givet från mig själv.
 
Så av alla dessa bitar lyckades jag få en quilt som är 190x125 cm!!Har använt min favvis vadd, 80/20 och med "klister" på ena sidan ,,,så lättanvänd!!!Aurfils melerade tråd till quiltningen!!
 
Jag är faktiskt stol över denna skapelse!!!
 
Glöm inte Annalundas sponsrade utmaning  på mtt lördagsinlägg,,KOMMENTERA,,för imorgon gäller det,,vem den lyckliga vinnaren blir av denna underbara tyg packe!!
 
 
 
 
 
Fredagskramar till er alla därute!!!från lilla jag