Summa sidvisningar

tisdag 5 november 2013

Modern konst??
Eller är det bara en kul grej??

Hur som helt har jag ritat mönster de senaste dagarna nämligen 16 st olika mönster har kommit på papper och skall lämnas över på torsdag.
Då träffas våra sy grupper igen och en av grupperna skall få var sitt mönster att sy över julen och sedan får vi se hur  vi går vidare men givet finns en tanke runt det hela.

När jag ändå höll på med mitt mönster ritande tänkte jag att då kan  det vara dags att skapa något till mig också.
Började med  att leta tyger  och  tillslut så föll jag för scraps lådorna.
Först  tänkte jag bara skulle ta en näve av olika tyg bitar ...olika färg och form  men valde till slut lite struktur på det hela .Tog tygerna ur mina 5och 2,5 inch kvadrater och så givet massor av remsor.

Ville inte direkt göra en myller quilt men nästa åt det hållet så jag  började sy skapa och ha så där himla roligt!!!! egentligen utan att tänka och planera.Ur kul.
Färgen blev röd kan tänkas jul eller Heja Danmark!! det beror hur man ser det .Började sy ,skar,sprättade ,sydde igen pressade sydde ....
Några block kom till under kvällen och av dem skapade jag  en lång löpare..
40x160 cm eller 15,5 x63 inch


Så kan det var en dag hos mig ,,, Tack till alla er som  vill vara med och INSPIRERA er /oss genom att länka sina intressanta bloggsidor till Visa och Berätta ,måndag!!Länken är öppen till midnatt ikväll så tid finns om även du som läser dessa rader vill vara med!!!
Idag har vi tisdag och  http://conniekresin.com     och http://quiltstory.blogspot.se länkar jag till!

Efter dessa rader  får vi se vad denna dagen kommer att innehålla den har börjat grå och trist vad det gäller väder iaf!!


BAMBIKRAM !!