Summa sidvisningar

måndag 19 december 2011

Vad sysslar jag med??

Jaha det kan man undra.....Jag har länge drömt om att bara få göra ,,skära,sy och sedan se ,vad det hela blir.En överraskning!!!Ni vet när man är så där godissugen,,man kan gå över vad som helst för att få lite favvisgodis.Väl hemma stoppar man hela munnen full och bara äter och njuter.

Så har jag nu gjort i några dagar med mina scraps...men givet sytt och inte ätit...Varje gång en topp har blivit färdig har det varit en överraskning!!Inte alltid till belåtenhet ,,men ....

Jag har bara tagit ,skurit och sytt i ren ""hysteri"" och det har varit så roligt.Ett vansinne kanske ,,men som sagt kul har det varit.Att få leka i min ålder är helt OK!!!
Man är ju inte äldre än man känner sig....

Nu har jag fått ut denna längtan att bara få göra och jag  inser att det blev ju inte de vackraste quiltar ,,men för mig så var denna leken helt nödvändig.
Så idag skall bara den sista toppen monteras och quiltas.
Jag tror att många av er känner igen en hel del tyger!!!


En del prover som legat länge ,länge tillsammans med mina favvis scraps 2,5x2,5 mallen ,,,((ja alla ni som träffat mig vet ...mallen som är absolut min  favvis!!) har blivit till tre olika quiltar nu.

Nu behöver ni inte vara orolig för mig ,,för alldeles strax skall jag återgå till ruta ett,,,,igen!!

Jag tror att en dag komer jag att återvända till detta sy sug,,för mina scraps blev inte mindre ,,snarare flera!!
Nu längtar jag till boken,Scraps basket surprises skall komma !!! och det blir ordning på torpet igen!!!!!!

En strålande dag har vi här !!Solen skiner  7,5 gr varmt och gräsmattan skulle behövas att klippas!!Det är bara våra fönster som inte är så vackra,,men det blir mannens problem.

Ha en bra start på julveckan !!!!Kramar