Summa sidvisningar

måndag 28 augusti 2017

Visa och Berätta måndag!!!

                                                            VÄLKOMNA!!


Då startar vi med en ny måndag och ett nytt  Visa och Berätta samt en fin höstdag med sol ,getingar och mycket sömnad!!
Så ser det ut hos mig denna dag. Många arbeten ligger och väntar på det där sista ..ni vet.. den där avslutningskanten!!
Men det skall ju bli fint väder i veckan och vad passar då bättre än ett handarbete i solstolen.


Jag är nog inte ensam om att tycka det är roligast att börja på något nytt arbete och testa testa och testa hur blocket blir var det en smart lösning osv.

När jag var hos min goda vän Anna häromdagen och hälsade på var jag givet runt i affären och njöt av alla vackra tyger nya som lite äldre.Många fick en bit åka med hem och de klappar jag fortfarande på ...Till min glädje hittade jag också nya titanium skärblad till min kniv.
Jippi jag hade något liknande märke för ett par år sedan och då tyckte jag dessa var bara så toppen .....de var vassa jätte länge.....Nu har jag skurit och skurit både scraps men också till många andra arbeten och det märks inte att de är använda som känns så bra.
Så här ser förpackningen ut och det ligger två st blad i varje förpackning!
Quiltrallyt närmar sig för oss alla quiltare och då får vi mysa och bli bortskämda med allt vackert som finns  i våra quiltaffärer men det är också erbjudande /presenter och demonstrationer.Jag var givet även en sväng i reakorgarna som kommer fram till veckan och hua jag blev matt!! Hur som helst så kom det också med ett bakstycke tyg ...och bl.a även detta Charm Pack.Villa Fleurie från Moda och Frensh General. Så med en nytt skärblad och denna förpackning skall jag sätta igång en sömnad som skall vara klar att  ta med på de två dagar jag har äran att få vara med i Annas växthus!!Som ni förstår blir min måndag underbar dessutom  väntar jag också med spänning på era länkar och all inspiration ni har!!