Summa sidvisningar

måndag 16 maj 2016

Välkomna till måndagens Visa och Berätta nr 136!!
Välkomna idag till dagens inspirations blogg men också till Apelvikens solnedgång som blir dagens inspirations bild!!
Min quilt sydd efter en av Kim Bracketts böcker och inspirationen kommer då från vårat paradis #Apelviken #Varberg och strandpromenaden på sommaren där vi sitter på klipporna njuter tar kanske ett glas vin och ser ut på havet .. måsarna och solnedgången!!
Snart är vi där igen och sommaren nalkas även om vi just nu igen är inne i ett kallare och sämre väder!!Väder och väder jag har ju iaf min färdiga färgglada solnedgångs quilt att njuta av!!


Denna quilt kommer att bli en duk tror jag har iaf satt dukvadd emellan och nu quiltat med Magnifico polyester tråd en orange sådan och den riktigt lyser på duken och ger ett jätte fint lyster. Spännande!! Apropå Magnifico skrev jag till Maria Bussler http://busslerbussler.blogspot.com och frågade om vilken undertråd hon använde till denna övertråd. Svaret blev enkelt samma tråd!! Så om ni testar så vet ni .Vet att hon gillar den jätte mycket att quilta med.
Min tråd har jag köpt hos Anna, Butiken Annalunda och hon satsar väldigt  mycket på den nu tillsammans med all sin Aurfil tråd och båda finns i många härliga färger!!

Pingsthelgen har varit bra vi har träffat barn och barnbarn med kompisar och njutit av att få vara tillsammans.Vi har också lyssnat på Melodifestivalen tillsammans vilket blev en liten besvikelse för alla generationerna men vi överlever och går vidare.....med det vi gillar i musiksmak  och tur är väl det för när de våra är här så spelas det kan jag säga och vi har faktiskt nästan samma smak ...hör och häpna men så är det!!

""Efterlyser mitt Sampler mönster!! Är det någon av de mina som fått med sig det hem ????Vore gulligt om ni tittade i era papper och era väskor ... För att gå vidare så vore jag tacksam att få det tillbaka ...för det är helt borta sedan i torsdags!!""

Nu är jag så spänd på vad har ni sytt på den sista tiden klart eller halvfärdigt ...var med idag och ända fram till torsdag och länka och inspirera!!