Summa sidvisningar

måndag 7 juli 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!Nu är alla klar....vilka då ???? jo mina 100 Tula Pink block!!


 
 
 
 
från Boken 100 Modern Blocks !! Jag vet att många av er syr dessa tillsammans och ni börjar också snart att bli klara med alla era block och det skall bli så roligt att en dag få se alla dessa otroliga quiltar klara. Mina block är sydda i scraps och har alla de färger och mönster som bara finns i och av alla tyger!! 
 
 
 
 
 
Det lär nog dröja ett tag innan mina block har blivit en färdig quilt för jag har nämligen sytt mina block på två olika  Janome symaskiner men  med på båda  samma inch fot...och  nu när jag lade ut alla 100 blocken så upptäckte jag att HMMMM det var skillnad på sömsmånen (trots samma INCH fot!!)......

Så jag får väl se kanske blir det två quiltar eller så syr jag om de block som inte stämmer .Detta får dock tiden senare avgöra.
Tråkigt är det i alla fall men om jag hade tänkt så hade jag vetat om det .För detta problem med sömsmån och olika symaskiner trots samma fot är inget konstigt ...jag har varit med om detta tidigare..... alltså inget konstigt ...men det gäller ju att komma ihåg ..........ibland så flyter sömnaden på för fort!! ((Speciellt när man har roligt!!)((Dagen efter blir det då en  riktigt bakslag!!))

Kan bara sammanfatta att dessa block är himla roliga att sy så har ni inte testat dem ännu så gör det och köp boken. Själva blocken är användbara till mycket och jag har som vanligt fastnat för vissa så dessa lär ni nog få se framöver i nya quiltar.

Detta är  min INSPIRATION till er idag och  nu så väntar jag men också mina (ca 500 läsare!!) på vad ni har att visa upp och INSPIRERA med och länka över idag till min bloggsida...

Så VÄLKOMNA mina vänner länka läs och njut samt kommentera allas fina bloggar ...helst bakom symaskinen men jag misstänker det blir i hängmattan!!

Bambikramar