Summa sidvisningar

söndag 16 november 2014

Lite mera......

...dämpat är det nog idag även om jag suger lite på karamellen fortfarande.Men ni skall veta att jag är Er alla väldigt tacksam.

Nu är det bara att ta nya tag och sträva mot nya mål tillsammans med er.
Mitt Visa och Berätta måndag är precis ett sådant mål ....att försöka sy något under veckan och ha det klart ..halvklart eller bara på g och visa upp och INSPIRERA oss alla andra med på måndag eller tisdag då min länk är öppen.
Själv som jag skrev i fredags tycker jag det är bra att ha ett sådant litet mål i veckan och kämpa för.Nu är det ju så att mina länkningar på just fredag skall vara hel  klara....hinner man inte så finns det ju en ny fredag eller måndag men där  är det väl inte  så svåra  regler.....eller??


Lite mera dämpat ....kan då denna bilden passa??Åter en färgsprakande designer och härliga tyger men lite mer dämpad kant så kan jag  kanske presentera min nya kudde.
Lite fel innerkudde har den men bilden får duga ändå.
Kudden skall passa ihop med denna quilt....den jag sydde i förra veckan just till färdigt fredag!!

Designern behöver jag väl inte presentera egentligen.......det var han som kommenterade Annas färgglada klänning.....att han gillade den.....Kaffe Fassett.
Dessa kvadrater köpte jag på Festivalen och nu är de uppsydda alla utan en!!! lite typiskt va ?? en kvar..Men denna ensamma kvadrat hamnar säkert i någon annan quilt så småningom.

Ha det nu så gott denna söndag och glöm inte att göra rent era symaskiner.......sen är det bara att sy igen!!Kram på ER!!