Summa sidvisningar

tisdag 15 maj 2012

Tisdag!!

Nu är det snart dax för den stora träffen av NQT i Danmark,,det var inte så längesedan (tycker jag) vi beställde denna resa ,,och det var tidigt i höstas!!Om ett par dagar åker vi i väg ,,och vart har dessa dagar och månader tagit vägen?Usch vad tiden går fort!!
Det skall bli så kul att  riktigt få gotta sig i vackra quiltar med de sina SYvänner,,kanske både träffa nya och gamla vänner,,men framför allt,, bara vara!!!

Det var ju många av er som kände sig mera hemma igår i min rosen quilt!!Många av er fick en liten kick att kanske pröva detta med myller,,,,,precis så vill jag ha det ,,att få lägga ut lite tips ideer ,,och funderingar här på bloggen,,få lite respons,,,inspiration och syglädje tillbaka!!!

Fick ju som jag skrev i söndags kvar lite bitar från myller quilten,,och dessa sydde jag ihop igår!!Det var lite snålt på en del fyrkanter med tyg,,men så blir det ju när man jobbar  med scraps!!
Jag hade tänkt att detta skall bli en kudde!!
Framsidan blev klar,,men tyvärr inte baksidan,, det fattades vit dragkedja för mig,,och får väl se om jag får till den idag.

För igår var en av mina Apelquiltare på andra sidan åsen och tog med hem en del varor och bl,annat detta...
och vita dragkedjor!!Nu sitter jag här med en pincett som bara är hur söt som helst ,,ett nytt rosentyg och liiiite till..Även herr sprätt har fått en ny  konkurrens...


Nu hoppas jag på att det går att dra tillbaka klockan lite.... så att jag och förmodar även ni, får lite mera tid,,eller??


Kram,kram