Summa sidvisningar

fredag 21 september 2018

Finish up Friday!!Jag fortsätter med mitt tema denna fredag trots att många många stora bloggar har slutat med detta tema och även lagt ner sitt skrivade och inspirerande för oss alla hantverkare med Patchwork lappteknik som intresse …...tråkigt....men varför?????

Är vi alla för gamla som håller på och syr och är tråkiga eller vad händer???Vill så gärna ha en förklaring eller hjäp med att förstå!!!!! från er.


Jag har varit ute under denna månad och fått bl.a vara med Anna på olika ställen och fått såå många fantastiska och positiva kramar och  så jag har svårt att förstå varför våran hobby är  så på nedgång.

Alla ni där ute ställ upp visa er och ge järnet och ta gärna med eran nästa generation och hjälp dem in i våran fantastiska värld.Mitt Fredags alster färdigt!!

Tro det eller ej men en ny väska har kommit till .och en riktig stor dessutom väska i leopard tankar och minnen från quiltmarket Houston 2017.Och detta är Bambi alldeles själv  som ritat och sytt!!!
Njut?

Ja jag gör det och i denna väska får jag plats med nästan allt .Fickor finns och en upphängning till nycklar. In-R- Form i vadd och axelband …..finns hos Butiken Annalunda  och jag är liite stolt över mitt verk.Nu är det helg igen och slutet börjar närma sig av september månad som för mig har gått alldeles för fort.Men nu är det som sagt helg NJUT!!!!!och Kramar från eran Bambi