Summa sidvisningar

onsdag 19 september 2012

Vill göra allt!!

....och så blir det egentligen ingenting,,eller något helt annat....så ser mina dagar ut!Är så full med tankar om mönster färg och form,,,men får inte till det,,,konstigt va??Vill göra ,,men som sagt gör allt annat,,,,hämtar tyger som legat länge länge...går tillbaka med dem,, hämtar nya,,,kan jag vara okoncentrerad tro....hur det än går till,,  så föds det nya quiltar denna veckan på löpande band här,,men absolut  inte de jag hade tänkt!!

Trots allt ,,känns det bra och jag  har såååå  himla kul,,,,lite lekis har jag här i stugan...Vädret har också hjälpt till, med  regn på morgonen  ,,och kvällarna!!

Imåndags morse  hämtade jag en del färdig skurna remsor som bara låg och väntade på att få visa upp sig!!Kanske inte de vackraste men duger gott för att få bli testade,,och testa det gjorde jag!!resultatet kommer här... 
 
En liten barnquilt, 85x110cm,,,blev det...quiltad med Yli blåmelerad tråd,,,lukkekanten påsydd ,,resten med handsömnaden blir nästa torsdag på våra sydag.
 
 
 
Detta var mitt bidrag här på bloggen , idag,, denna onsdag ,,lill lördagen......regningt just nu här i Viken ,,men den som väntar finner säkert en härlig sol fram vid lunch..och innan den intas på altanen,,, så gäller gåskorna på!!!!!

Onsdagskramar i massor från Bambi