Summa sidvisningar

onsdag 31 januari 2018

Mitt i veckan!!

Idag är det en tråk dag och jag menar verkligen detta!!! Blåser....regnar med snöflingor....grått grått och grått. Blåser ...jo och det är dessutom nordan och  går igenom märg och ben = FY.
Och så igår hade vi sol och då 14 gr på altanen .Gissa vilken dag som är bäst !!!

Vad som är då bra med denna onsdag är att redan tidigt i morse så hamnade jag bakom min Janne så tidigt  så att Rutkocken fortfarande sov.

Dessutom så  har jag  denna dag fått vara med och titta på sååå underbara tyger tillsammans med min goda vän Anna och då även """"bestämma""" lite   eller kanske önska . Hur som helst är detta så roligt ..... men absolute  inte lätt!!Men när tygerna kommer vet jag en som ärl blir lycklig.


Idag tänker jag visa min kudde sydd med candys från Moda fabrics desiner är Sweerwater och denna serie kommer ivår hos Anna.
Jag har satt de roliga och dekorativa chenille banden på kudden som är 50x50 cm. Kudden är inte tvättad ännu  och när så får den ..den rätta känslan. Banden finns även hos Anna.Mitt Visa och Berätta måndag är öppet till midnatt!!!! Tänk ,,tråkigt är det ,,,,bara en svensk quiltare deltar .....ännu!! Men jhag är glad över mina skandinaviska och i andras länder världen runt att ni länkar syr och inspirerar!!Tack!!!Kram från eran Bambi!!