Summa sidvisningar

lördag 29 november 2014

Linjalutmaning!!!
http://dollandesign.blogspot.com har utmanat oss som vill  sy något till idag med en linjal....gammal och välprövad eller någon som fortfarande var oanvänd.
Valet är eller var fritt så det var bara att börja om man ville vara med!!
När det kommer sådana här roliga utmaningar så är det klart man hänger på och min lilla quilt har varit klar ända sedan igår kväll förutom avslutningskanten !!!!Då någon säkert har gömt detta tyg för mig!!!!!Och jag har letat kan jag berätta för er.....men med ett negativt resultat så därför har jag bestämt mig för att visa den idag iaf!!


 
 

Hör på här jag hade en låda med gamla remsor KLIPPTA i 6 cm bredd ,då förstår ni att de är gamla!!!Tygerna är väl kanske godkända än idag...vissa kanske ....
Så de remsor som inte var ihopsydda sedan tidigare sydde jag ihop och sedan skar jag dem i kvadrat med LINJALEN 4x4 inch och sydde då denna Zig Zag barn quilt!
Linjalen är faktiskt ett tag sedan jag använde eftersom jag oftast syr i andra mått nu för tiden så visst var det dags att ta fram och damma av den.

Quilten är i storlek 80x100cm eller 31,5x39,5 inch!!

En fantastiskt rolig utmaning Dolores Tack för du utmanade oss.
Nu skall jag surfa runt och titta vad ni andra har använt för linjaler!!! och njuta av era alster!!

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll mina vänner!!Bambikram

Vilket härligt paket!!Igår var det en för tidig julafton här hos mig.
Gissa varför??

Min kära make gick för att hämta posten igår em. och gissa då vad som låg där......jo ett stort mjukt paket.........tror ni förstår hur glad och nyfiken man blir........
Idag skall jag bara visa er lite av innehållet ,,hålla er lite lagom på sträckbänken....till nästa bild kommer.Tygerna kommer från tösa på andra sidan åsen ...Anna ...och som  jag får möjligheten att botanisera i dessa nästan helt fritt.....kan man kalla det annat än lycka!!!

Sedan vill jag passa på och tacka er för era gulliga kommentarer igår om min nysydda quilt....Dessa ord de värmer i Bambis gamla hjärta !!Tusen tack!!

Det är väl bäst att göra som man lär med en stor hög med härliga tyger kan man ju inte sitta vid sin dator och spilla massa tid...utan det är dax!!!!att sätta igång ,,men först några sömmar till på ett projekt om jag började på igår för  det är ju lämpligt att detta blir klart först!!!Eller??

Lördagskram till ER alla från Bambi!!