Summa sidvisningar

onsdag 14 oktober 2015

Stjärnor!!Mitt i veckan har vi hunnit till och min sömnad fortsätter och om jag får säga det själv går det med raketfart eller det flyter på.Nu skall man väl inte slå sig på bröstet och ta ut något i förtid  för snart börjar det säkert att krångla .....igen.För visst är det så.

 Idag så vill jag visa er min lilla antikt turkosa löpare med stjärnor i detta japanska tyg från Lecien..Min löpare idag har fyra block och mäter 27x110 cm eller11x43'5 inch och nu har jag sytt upp mitt tyg tyvärr.Jag har gillat det och varit rädd om det .Men allt har sin tid och jag är alldeles övertygad om att snart kommer det ett nytt i handeln.I detta tyg och mönster har jag sytt följande alster tidigare.


Nu kan man säga att att min serie är färdigsydd även om tyget också är slut.Löpare två matunderlägg och en kudde!!Passar perfekt in här eller....kanske hos någon annan, vem vet.


Detta var min inspiration till er idag stjärnor sydda med eller utan Ta Da vliselin.. ( Ta Da ett färdigtryckt vliselin med trianglar!!)

Bambikram!!