Summa sidvisningar

onsdag 6 november 2013

Mumma!!Igår kom ett mail på telefonen från posten ,du har ett paket att hämta.
Förstod det var ett tungt paket så jag skickade mannen att hämta och det gjorde jag alldeles rätt iiiii.
Tror ni ser och förstår....
Detta paket hade Anna skickat till oss här i Varberg inför våran sy dag imorgon...och jag kan säga att mina sy kamrater har fått att välja på......
Dessutom har det kommit en ny bok till Smart strips linjalen och det var otroligt vackra arbeten som visades i den!!!!och vi har fått ett ex tillsänt oss.
Som ni förstår är vi mina kamrater och jag  lite bortskämda  som  får botanisera i en sådan här godis låda.

Gillar man remsor och är en grupp så skulle man kunna ha denna Strip-smart boken som tema tror faktiskt det skulle vara himla roligt och spännande att sy ur den i en grupp.För att sedan ha en liten utställning och visa upp sina alster.

Idag skall jag sy på lite lukkekanter dels på min hjärte quilt ,den ni fick mönster på här på bloggen för ett tag sedan och så på min nya  chenille quilt jag sytt också med hjärtan.Efter detta  skall jag göra lite prov block till våra syträffar imorgon , samt på lördag då jag skall ha en Mani kurs!!

Hur ser eran dag ut och vad håller ni på med att sy eller kanske förbereder??eller funderar över vad  ni vill sy???Berätta gärna!!!!
Våran hobby är outtömlig och det finns att testa och sy hela livet ut tänk vilket fördel vi har och vilken underbar  hobby!!!!!!!


Bambikram till Er denna onsdag!!