Summa sidvisningar

söndag 2 juni 2013

Några till köket!!


Tänk vilken sommar dag vi hade igår  och det tog mannen och jag verkligen  vara på.

Någon symaskin ute blev det inte för när skärmatta och tyger väl  hade kommit ut började det blåsa.Visserligen blåste det ljuva varma vindar,,men men  det är lite svårt att hela tiden springa till grannen och hämta hem sina saker.

Maken  överraskade med en cykeltur till stan  och lunch .Vi har en så vacker strand promenad att cykla på utefter havet och det är så otroligt vackert där.
Jag är så överväldigad av havets alla  färger och som det visade upp igår .Detta är Livskvalitet!!!men det är också en inspiration som jag /vi kan översätta till quilten.


Vad passar då inte bättre att visa upp idag ..grytlappar i chenille med västkust motiv...

 
 
 
 
Under dagen kommer jag att sy några fler,det var riktigt roligt att sy denna teknik och så "blir"man ju av med lite gamla omöjliga tyger också.Inte helt fel det heller.Att dessa grytlappar sedan är toppen att använda  vid spisen är inte så dumt det heller.


I veckan kom denna chenille quilt till.

 
 Denna uggle quilt är sydd till  en väggbonad.

 
Mys quilt till jul med kudde!!
 
 
Detta är vad Picasa album bjuder på idag ,,när det gäller chenille ,,kanske kan dessa bilder inspirera dig!!???Testa ,jätte roligt är det....


Denna söndags morgon har börjat lite grå när det gäller vädret.....varmt har vi.....så det är ett perfekt sy väder och  jag hoppas att det får bli så...om detta får ni veta imorgon!

Bambikramar till ER!!