Summa sidvisningar

fredag 8 maj 2015

Färgglada Fredag !!

...och till denna dag är min sömnad åter klar!!
Dagarna går väldigt fort nu för tiden och  jag har  klagat på detta tidigare men denna veckan har varit något alldeles extra snabb tycker jag och redan första veckan av vårmånaden Maj är nu  till ända!!När tiden går så här fort måste  man ju ha roligt eller hur?

Sömnadsmässigt har den dock varit bra mycket har jag betat av och  detta känns så skönt. Allt som stryks från almanackan är bara ett plus......så kan man ju fylla på igen!!!
En sy dag med mina vänner ligger också bakom mig och den var givande men det X-tra väntades till helgen då vi skulle ha en handquiltnings kurs i dagarna två men vår mentor fick tyvärr ställa in på grund av sjukdom.
Ledsamt och vi önskar vår mentor allt tillfrisknande!!!och ser fram mot denna helg i höst istället!!
Men vi har bestämt att träffas ändå och sy tillsammans och det kommer nog att bli bra trots allt. så idag har jag den stora äran att hitta något tema!!
Till färdiga färgglada fredag har jag sytt en  barn quilt och tygerna till den har jag tittat djupt i min låda med kvadrater!!Rester från tidigare quiltar!! 
 

Och dessa djurmotiv kommer från en FQ från Robert Kaufman och deras Urban Zoologie sedan har jag några kvadrater från Alexander Henry och lite ditt och datt!!Tyvärr  tog inte alla kvadraterna slut så ni kommer nog att få se flera alster så småningom med dessa tyger.

Storleken på denna färgglada quilt är 85x115 cm eller 33,5x45x5 inch.
En tjockare duk vadd har jag satt emellan och quiltat med Aurfils melerade tråd.

Idag vet ni som följer min blogg att det är länkar dax!! Färdiga fredag eller Sarahs Whoop Whoop...så följ gärna med till  dessa bloggar och njut av allas fina bloggar som länkas till följande adresser.

http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca


Bambikramar till Er alla denna fredag!!!!