Summa sidvisningar

onsdag 4 april 2012

Är det onsdag eller fredag idag??

Jo det är onsdag ,,men för både mannen och mig känns det som fredag...
Visst springer tiden iväg,,men inte behöver man gå flera dagar iförväg.Jag blev dock himla glad när jag insåg att det bara var onsdag.Dessa två dagar behöver jag mer än väl.Kan det kanske vara så att vi längatr efter våra små ,,som dock inte kommer förran till nästa vecka.....och vill gå tiden iförväg?

Idag blir det lite tjat,,,och då om Lil twister linjalen igen.Jag hittade på mina bilder ,två gamla quiltar till ,som jag vill delge er ,,och hoppas på att ni kan få lite inspiration...utav....


Quilten till höger är sydd av en provkarta från Borås Wäferi,,och de små bitarna som blev över på den blev en smal liten kant!!


Skall vi fortsätta lite till med Lil twister,,så blev Marias utmaning klar i går kväll,,,slarvade lite på dagen med min utmaning ,, satt ute  och njöt isolen på altanen,,,Så det tog lite lång tid att få till lukkekannten ,,men bättre sent än aldrig!!
.....att sy en utmaning på en dag får väl ändå vara godkänt.....

Min duk blev nog lite mer vårlik än påsklik....och det passar mig bättre.Gult är inte min färg egentligen....

Jag är så nöjd,och glad över denna utmaning.Nu gäller det att åka och köpa en bunt med lite  ljuvliga rosa tulpaner ,,eller liknande blommor.

Och efter det blir det en stund på altanen igen..och där ska chippet få jobba på nästa projekt!!

Tack för idag,,och ha det så bra/kram