Summa sidvisningar

fredag 9 december 2011

Utmaningar och presenter!!

Tänk vilken natt det varit!!jag är glad att jag låg kvar i sängen i morse och inte hade blåst bort!!

Igår var det en rolig dag!! Två julavslutningar!!Goda smörgåsar/smörgåstårtor serverades!!Glögg och pepparkakor.Fina blommor god choklad och en flaska Gluhwein kom jag hem med....och nu så började då mitt jullov!!!

Trodde jag!!

Postisen  kom igår  med ett brunt fönsterlöst kuvert till mig...och jullovet var som bortblåst!!!((Höger))


Gissa från vem???Nu fick jag väl tillbaka för min "brun till jul utmaning ",,med råga!!! Dessutom är ett av tygerna det absoluta favvis,vackraste tyget,från avsändaren!!!så utmaingen fram till nyår ligger tungt på mina axlar!!!!!!!!!Tack,tack!!!

(Vänster)Det låg en julklapp i min väska när jag kom hem,,,från en mycket god vän,, hon vet vad jag gillar!!Tack snälla du!!!


Så kommer jag då till utmaningen nr två!!!och den tände jag helt på!!!!!!!
Susanne Ericsson ,,quilttjej från Västerås,,,lade ut på Face book ,en utmaning till oss som ville vara med...Sy så många quiltar du hinner eller vill.....ur boken Scraps basket surprises av Kim Brackett...av dina scraps,2012!!!!och detta som sagt gjorde mig lyrisk,,,,,,,,
Tog med denna utmaning till mina KviltSYstrar igår kväll,,och 16 är vi nu som skall sy efter denna bok nästa år!!!Tänk ER så KUL!!!!!!!!!
Vilka träffar vi ska ha och tänk vad vi kan spinna på denna ide!!Nu har jag på morgonen beställt dessa 16 böcker hos Annalunda,,och Anna höll på att svimma.
Jag bad henne ta med denna ide till hennes Kaffebönor också!!!!

Nu Susanne har du rört om i mitt huvud och jag längtar till boken kommer,,,,,,jag har redan börjat att planera...inte jullovet iaf!!!

Tack alla mina tjejer,,för att ni förgyllde min dag igår på ett eller annat sätt!!!!!!!!!!!!!!!

FredagsKRAMAR!!!!!!!!!!