Summa sidvisningar

lördag 8 december 2012

Give Away,,utlottningMin första jullovsdag,,började lugnt på morgonen.Framåt fm.. ville jag sy något men vad??Mannen sa åt mig,,du har ju lov...och det hade jag men just då var det en släng åt abstinens....så scrapsen kom fram.....

På em. ringde det på min telefon,,iandra ändan var det Anna i Förlöv,,,,,hon frågade ,,har du fått Rikstäckets tidning idag?? Nej,,,sa jag ,posten är inte här innan vid 4-tiden.
Då kan jag berätta att Britt-Inger Jönsson har skrivit ett trevligt reportage om bloggandet,,och där är  din blogg nämnd!!Grattis Eva,,detta är du värd,för all tid du lägger ned för oss...och tänk er så glad jag blev!!!!!!
Det är så roligt sa Anna vidare för bl-a är Maria också med på bra bloggtips listan.

Tala om att vänta på att klockan skulle bli fyra!!och våran brevbärare!!!

Rätt som det var ringde telefonen igen,,,och Anna var i andra ändan,,Eva sa hon ,,jag vill skicka en bunt med FQ,, till Maria och dig som en uppmuntran för att ni skall fortsätta med era bloggar!!!Men det mesta hänger ju på era läsare och  att ni orkar och vill,,,ni gillar ju dessutom utmaningar och bus....Så jag vill om ni vill skänka en sådan FQ bunt med tyg  till era läsare ,,,,och hur ni lägger upp erat bus/utmaning eller GiveAway,,är upp til er!!!

Klart att ni/vi  vill vara med ,,eller hur?????Fat Quarter bunten innehåller 12 st bitar tyg 45x55cm och totalt blir det 2.7meter tyg!!!!!!!!!!Är inte detta en julklappp,,,så säg???? 
    (Min favvis  färg dessutom ,,,och 12st FQ tygbitar,,från  http://butikenannalunda.se

Mitt bus eller utmaning till er blir enkelt,,,, en kommentar på min sida ger en lott,,,skriv om detta bus  på era bloggsidor  ,,blir två lotter,,,,,  lätt eller hur??

Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att alla ni vanliga läsare,,utan bloggar,,vågar och vill skriva en kommentar!!!!!!För jag vet att ni finns.....och visst vill ni vinna också..eller...

Min utmaning är stoppdatum den 15/12!!!! kl 12.00!!!!!

Nu väntar jag på att Maria lägger ut sitt bus ,,och nyfiken är jag ju på hennes bunt och färg!!För den vill jag ju också vinna!!

Är ni nyfiken på dessa FQ buntar så går ni in på http://butikenannalunda.se  i Annas webbbutik ligger de!!

Det blev en lång text idag,,,från en lycklig bloggerska,,,,,Här och nu så givet ett stort TACK till Anna,,men också  till Britt-Inger för din artikel i Rikstäckets tidning!!Utan den så hade denna utlottning inte blivit av.

Britt-Ingers blogg om ni vill läsa är  http://hillvalleyquilter.blogspot.com
Maria                                                 http://majasparadis.blogspot.se

vidare blev Anette och Immi också nämnda,,sist men absolut inte minst...OCH många  utlänska bra bloggar!!!

http://anettemcl.blogspot.se
http://syimmi.blogspot.se
http://butikenannalunda.blogspot.se

Bambikramar till er alla därut,,visst kommer tomten iår också!!!!  om ni vill......