Summa sidvisningar

måndag 6 februari 2017

Veckans Visa och Berätta!!!! måndag nr 177.

Varmt välkomna till!!
där just du kan vara med och inspirera och länka till denna måndag!!


Jag är så himla glad!!Var i lördags på Öresundsquiltarnas månadsmöte (tillsammans med BizzieBee och Siw Stewen)och såg då en av mina älsklings stjärnor den jag sytt i parti och minut......där!!
Någon hade testat och sytt den också ..så kul!!
Hann tyvärr inte fram och se vem. Och om ni var inne på min blogg i måndags förra veckan så vet ni vilken stjärna jag menar.
Nu har jag utvecklat den ett steg till och då testsytt den i en stjärn duk och det var en lika rolig sömnad!!


Nu blir min lilla löpare ca 32x93 cm eller 12,5x36,5 inch blivit dagens inspiration från mig.Jag har fortsatt sytt upp mina remsor från min Jelly Roll Hello som jag kallar himmel och hav och ett inslag av sol!!Det passar så bra där jag bor.

Är det så att ni är sysugna och vill ha lite syinspiration på denna stjärna eller något annat mönster kommer jag gärna till eran grupp eller liknande och försöker få igång Er..och som sagt inspirerar!!.Älskar våran hobby och helst hade jag sett att alla ville vara delaktiga i den och sytt och sytt....quilt efter quilt.....

Denna helgen har jag åkt tåg och nu kan jag detta väldigt bra för det gäller att var tuff då man har sin platsbiljett och stå på sig att detta är faktiskt MIN plats!!Ja man lär sig hela livet om hur bl.a vuxna människor beter sig och detta är så tragiskt.


Nu vill jag se och läsa vad ni har på era fina bloggar ....längtar!!