Summa sidvisningar

söndag 5 juni 2011

Tack!!!!

 Tänk vilken fredag vi hade här i veckan.Våran brevbärarae fick faktiskt köra hit två gånger!!
Farmor,du  har nog varit snäll,sa Linnea i fredags ,för vad paket du får,.tunga är de oxså,och jag orkar knappt bära hem dem till dig!!


Första turen som brevbäraren gjorde hit till oss,så hade hon med två paket.Ena paketet visste jag att det kom en tidning i,,men som alltid från en snäll tjej i Skövde kom det med dessa ljuvlig gråsvarta och melontyget med..Tidningen hade Maria handlat åt mig,eftersom den var slut här i Varberg.

Vad jag däremot inte hade en aning om var det andra paketet,en sommarhälsning från MonicaJ,,,tusen tusen tack Maria och Monica!!!
Härligt tygpaket med rött och svart och prickar,och rutor,,ni kan mig ni!!!Dessutom ett litet mobilsmycke ,en liten japan ,,RK samlar in pengar  till drabbade i Japan!!

Nu får chipset jobba lite igen,och det behöver det göra.Som ni förstår så står min symaskin och bara tittar på mig undrande ,var har du tagit vägen???
Jag har inte gått så långt ,,men vi har haft och har besök i helgen av nära och kär,,och då hinner man inte med att sy.Detta är bara en mjukstart på sommaren,för till veckan slutar barnbarnen skolan och då kommer de till oss i 10veckor....

Hoppas ni har det gott därute ,var ni än är och gör.Det första badet är iaf gjort här hos oss!!Tur nr två av brevbäraren kommer i morgon.

KRAMAR på ER!!