Summa sidvisningar

måndag 29 januari 2018

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!

Denna veckan har jag inte lottat utan helt enkelt valt ut bloggen PINK DOXIE,(www.pinkdoxie.com)och bloggerska är Julie Stocker!! Julie är designer till min logga här under.Hon hjälpte mig i början av mitt Visa och Berätta måndag eller rättare sagt  för 229 veckor sedan!!! att just designa min logga. Hur gick detta till då?
Jo Julie skrev till mig och berättade att hon ville hjälpa mig med detta hon berättade vidare att hon för många år sedan bott i Sverige varit student i Uppsala,förstår svenska och kan dessutom skriva på vårat språk,,.
Julie började att blogga ungefär vid samma tid som jag.....för 229 veckor sedan... Nu har veckorna gått och vi två har följt varandra vecka ut och vecka in och jag har blivit så inspirerad av allt vackert Julie gjort och sytt och lagt ut på sin härliga inspirerande blogg. I måndags så visade Julie och dessutom lagt ut också om hur du syr Trips Around the Word!!

Bilden en underbar Scraps Trips Around the World och tittar ni in får ni se så mycket mera JAG lovar!! TACK JULIE!!Själv har jag också sytt en del Trip Around the World och idag får ni se två Quiltar och en  som "fick ben"" när den var nysydd !!Min sonhustru tog gärna hand om den och jag blev så glad .Ett alster mindre i centrallager B.(som nu är överfullt med färdiga arbeten!!)Men tyvärr ligger den understa kvar och väntar på sin rätta ägare eller kanske kan quilten bli ett nytt visnings exempel om vi ska börja sy detta trevliga mönster igen!!vad tycker ni??