Summa sidvisningar

måndag 8 juni 2015

Varmt välkomna till nr 88 av Visa och Berätta måndag!!!Jag gillar alltså våran hobby jätte mycket...försöker hålla igång mina sy tjejer här i Varberg med omnejd med det allra senaste.....bjuder in till Quilt cafee´r då och då och har "vanliga" kurser däremellan.....

Sedan skall jag även hålla igång min blogg här ...och då ingår även Visa och Berätta måndag som nu har varit igång i 88 veckor.
Alltså så måste jag brinna för detta våran hobby  eller hur?(men jag har valt allt detta alldeles själv...!!!!)

Det är en sak att gilla läget och tycka väldigt mycket om en sak men för  att allt sedan skall fungera så måste man ju få hjälp...och det är ju detta jag vill att ni alla hjälper till med idag måndag...förra veckan men även denna veckan och nästa vecka....nästa ...nästa ....... 
 
 
 
Ni skall veta att inget arbete är finare eller märkvärdigare än andras inget är förlitet eller förstort huvudsak är att ni syr och vill inspirera oss alla. Ni kan länka hit varje måndag det inlägg ni har gjort under veckan ....vilken dag som helst ...skicka över det bjud på era fina arbeten.Inspirera!!
OCH
ni läsare kommentera gärna ..det stärker oss alla och ger oss en ny morot.

Som ni vet ni som läser min blogg så länkar jag också men då till andras bloggar och detta stärker mig och hjälper att få klart en del av mina arbeten.Jag får dessutom  fantisera planera färdigställa mina arbeten men också må så gott!!
Dessutom   får jag  visa att vi i Sverige/Skandinavien syr QUILT eller  lappteknik !! och vi är duktiga men vi måste också bjuda/visa  upp oss.Detta tycker jag är viktigt.

Nu behöver ju era arbeten hit idag inte vara hel klara ..de kan vara på G eller under planering. Ni kan ju också länka gamla quiltar en bra bok/tidning eller något quilt relaterat nyinköpt bra ha sak/tyger.För visst ska vi hjälpas åt??
Jag tycker detta är viktigt ...bjuda på oss och inspirera  men också få  en liten liten morot tillbaka!!

Så Välkomna mina vänner...... nu kör vi....