Summa sidvisningar

måndag 23 juni 2014

Välkomna till Visa och Berätta,måndag.Ny vecka och nya möjligheter..

Jag har läst på nätet att våran midsommar helg hos många innebar att det ett bra sy helg pga av vädret.Stämmer detta kommer det förhoppningsvis bli många fin och INSPIRERANDE bloggar som länkas hit idag och då kommer ni att få se många härliga alster här både idag men också imorgon om ni tittar in på de länkandes sidor.

Vi hade ett bra midsommar väder här i Varberg och kunde vara ute och både äta och dansa kring midsommar stången och det är extra roligt speciellt när man är många i familjen.
Detta innebar inte att jag inte sydde ... jag hade förberett en del handsömnad som passade bra att ta till när man satt ute  pratade och umgicks eller bara var  i solstolen.

Förra veckan visade jag upp en barn quilt här på min sida som var sydd av scraps men också ett tyg från Borås Wäferi och idag så kommer quilt nr två i samma tyg och mönster. 
 
 
 
Ann-Cathrine Sigrid är fortfarande designer till tyget som heter Siris Zoo.Storleken på quilten är 65x95 cm eller 25,5x37,5inch och den senaste quilten har jag använt Robison-Anton tråd till en lätt quiltning och 80/20 vadd har jag satt emellan.
Detta blir mitt bidrag denna måndag till Er och jag hoppas givet på att det också kommer att  bli lite INSPIRATION.......

Välkomna mina vänner till VISA och BERÄTTA,måndag önskar BAMBI