Summa sidvisningar

tisdag 26 april 2011

Såld!!

Tänk vilka dagar vi har haft under denna helgen,och det verkar som solen stannar kvar några dagar till.Så skönt..men oxså liite jobbigt.Det är svårt att sitta inne och sy ,när det är så varmt och gott på utsidan.Wivi skrev en kommentar på FB om att jag kunde flytta ut min Janne till altanen och det är ingen dum ide.För skall jag fått sytt lite ,,så...

Igår gick bilarna hem ganska så sent på kvällen med alla påskfirare i.De var så brunbrända och nöjda med sin helg.Roligt tycker jag ,att det äntligen blir fint väder när folk är lediga.

Idag är det som vanligt här igen.Nästan!!
Mannen satte ut våran husbil till salu i helgen och nu är den såld....Tragiskt...Så våran dag har idag varit att röja ur den.Gisses så mycket grejer vi hade i den.Nu är frågan vart vi skall ställa alla dessa saker.
Får väl köra dem till centrallagret så länge.

Jag har även tvättat idag och det är så skönt att hänga ut och det luktar så gott när man  tar in den torra tvätten  igen.

Nu skall jag se om jag orkar att ta itu med någon sömnad,men först skall jag läsa igenom era bloggar,och se vad ni har haft för er i helgen.

Kramar på er alla där ute i cybern