Summa sidvisningar

söndag 21 december 2014

Fortsättning!!


Jag tjatar och gnatar med mina färdigskurna förpackningar med tyger Charm pack....Layer Cake  10x10 inch eller Candy Charm pack 2,5x 2,5inch.

Dessa kvadrater Charm pack som mäter 5x5 inch ...vill du idag passa på och sy något av mina alster jag visar och inte har någon förpackning med tyg hemma skär då till en egen förpackning. .....42st tygbitar 5x5 inch.

 

 

 

Här visar jag idag tre olika bilder/ mönster  på vad  just du kan sy av dessa tygbitar ... och som ni ser när bilden togs på den tredje quilten så är ett rosettblock felvänt,,,,,detta är givet nu tillrättat och denna för mig underbara duk har ett hem på andra sidan åsen sedan något år tillbaka.

En sak har jag kommit på är  att just ta foton på de färdiga topparna innan man syr dem helklara ...de fel som då är gjorda syns väldigt tydligt på bilden!!Ett bra hjälpmedel.

Solen försöker att tränga igenom de grå molnen och jag hoppas och tror att vi kan få några härliga timmar tillsammans och då gäller det att passa på och ta  en promenad utmed stranden denna fjärde adventsöndag!!

Kram på er och glöm inte Visa och Berätta imorgon!!!Bambikram