Summa sidvisningar

lördag 12 februari 2011

Kan ni tänka ER!!!

Gårdagen var seg och tråkig!!Först hade vi ,Kjell och jag en sömnlös natt.Vi följde som jag berättade  om igår,våran son och hans familj på bilresan till Stockholm.
När de väl var framme och parkerade sig, så var det bara förseningar på flyget.Varje timma sköt de på deras avfärd till LasPalmas.Inatt vid halv ett var de äntligen framme,nästan ett dygn försenade!!.Nu hoppas jag att de ligger vid polen och njuter och vilar ut!!!
Kjell och jag gick ju här hemma och led med dem och dagen för mig blev tummen ner!!Det hela blev ju inte bättre när man tittade ut ,,grått .grått och rått!!regnet stod som spö i backen.


Men ibland så har man tur ,nära och goa vänner,,som bara lyckas att träffa rätt både på dag och humör!!Vet ni vad?? som kom med våran brevbärare??     Joo.detta!!!


Nu är dessa  underbara rapporter mina!!

En alla hjärtans present från Maria,TACK gulliga du!!!Vi hade på torsdagskvällen suttit och pratat om detta tyg.Jag hade som förslag att sy kuddar till "min" soffa,,,och vi talade länge och väl om denna rapport!!Men Maria sa givetvis inget om att det var på väg i ett kuvert hit.Så tala om överraskning!!!Och perfekt dag att få en sådan oxså.

Idag har solen tittat fram till oss och nu är det 6+  ute.Imorse när vi vaknade var det 11 minus....Just nu står en promenad på agendan innan solen fösvinner och det blir halt ute igen.Livet blir lite lättare när den gula tittar fram och em. kommer  jag nog att ägnas åt Bali popsen,,och kanske  mannen!!

Ha en fin lördag !!Kramar från Varberg