Summa sidvisningar

onsdag 5 oktober 2011

Onsdag!

Idag är det ganska lugnt i stugorna här på gatan.Våran lunch igår höll på till midnatt!!!Det kan vi kalla en lååång lunch.Trevligt hade vi ,grannar/vänner ,med många härliga historier och glada skratt.Tror att våra vänner är lite trötta idag.Kan.kanske bero på min lasagne vi bjöd på ??

Johansson och jag har varit så duktiga idag  och tog våran promenad tidigt i morse.Utomhus i Viken är det inte lugnt kan jag säga .Det gick så lätt halva promenaden för då blåste jag nästan hela vägen hem,,men resten hua vilket motstånd..

Några som är glada åt denna blåsten är vindsurfarna,,det är ett helt myller av segel i vågorna i viken.Vi har ett stort antal norrmän som ligger här för att testa sin hobby och några av dem tältar tom....Hur skönt kan det vara att  krypa in i tältet och värma sig efter en dag i havet!!

Strax väntar dagens lunch ,för Johansson och mig,,den skall inte ta många minuter kan jag säga,,,kankse en 5min på den lilla visaren skulle sitta fint efteråt ...Eller ett besök hos min Janne är väl egentligen trevligare,,,I vilket fall är det dax att ta fram det jag städade bort igår om det skall bli sytt något idag...




Mitt i veckan Kram till er alla!!