Summa sidvisningar

torsdag 2 oktober 2014

Inför en tjejfest!!

Min kära Rutkock och jag har precis kommit hem efter en dag i utlandet ....våran granne fyllde ju år igår och då passade vi att fira henne i vårat grannland Danmark.Och nu på morgonen var vi tillbaka med färja från Grenå.
En mycket trevlig dag hade vi och födelsedagsbarnet var nöjd.Tyvärr blev sömnen inte den bästa på färjan i natt,,,men vad gör det.

Förra veckan firade ju mitt Visa och Berätta måndag ett år ,,dit du kan länka din blogg som har quilt relaterat...och alla ni andra kan läsa och INSPIRERAS av...hoppas jag.
Då hade jag en liten tävling som Karin vann med bloggen http://elliotsyr.blogspot.com  syr och hon förärades med dessa tyger.

 
 
 
som hon fick personligen av mig när vi träffades i Limhamn.
Själv hade jag också några av dessa damer och då har jag passat på och sytt några underlägg till nästa tjej fest!!


Som ni förstår så finns det plats för 6st tjejer.....


För någon vecka sedan fick jag en förfrågan från en norsk bloggvän Turid hon ville att jag skulle ta över ett "" kedjebrev"" som går över världen där vi utvalda quiltare får lov att presentera oss själv och sin blogg.

Denna heter Around the World bloghop.

Det var jätte snällt och hedrande att Turid och hennes vänner gillade min bloggsida och   mina arbeten  men jag tackade nej!!
Jag är inte den personen som vill eller kan framhäva mig och mina arbeten.Men som jag skev tidigare är jag stolt och hedrad.

Turid själv känner ni igen ni som läser och INSPIRERAS av Visa och Berätta måndag där hon och hennes blogg Den syende himlen ofta är med.
Jag kan varmt rekommendera hennes sida och där hon bl.a har så fina hexagon arbeten men givet mycket annat!!!
Så titta gärna in på http://densyendehimmel.blogspot.se

Nu skall jag nog se om det finns lite ork kvar att ställa mig och skära till några tyger efter vårat hektiska dygn....eller om jag bara skall sjunka ned i soffan med en ny tidning Love Patchwork och Quiltnig!!Vad tycker ni ???


Bambikram !!